No Se UCH Another Story Tiger Magic - Nitro

 

Født 11.12.2008

Oppdrett: Another Story

Søsken: 2 søstre - Hilda og Nezzie.

 

Høyde: 78 cm

Vekt: 43 kg

 

Helse: levershunt testet som valp - UA, dna testet for greyhound neuropathy - carrier. Klikk her for info om neuropathy.

 

Mentalitet: Bestått karaktertest og bestått funksjonsanalyse.

Eksteriør: Norsk og svensk utstillingschampion.

 

Nitro er en aktiv hund med mye energi og godt humør. Siden han var valp har han vært uredd og nysgjerrig, noe han fremdeles er. Han har et moderat jaktinnstink og er lett å ha løs i skog og mark. Nitro er veldig sosial og kontaktsøkende mot folk. Han sjarmerer de fleste med sitt smil og vennlighet og han viser stor tillit til folk. Han er skuddfast og har god avreagering.

Han har en dyp, flott rødfarge og god kvalitetspels. Han har aldri fått rifter eller sår i huden, selv om han ferdes mye i skog og kratt.

 

Jeg har trent lydighet med han og han er veldig godbit interessert. Han er lærevillig, men samtidig sta, som greyhounds flest. Han liker å trene, men liker ikke å gjøre mye av det samme.

Eksteriør sett er han godt bygget. Han har ingen ekstreme trekk, ikke for lang eller for mye vinkler. Veldig flott og uttrykksfullt ansikt. Han kunne hatt et bedre bryst. Han har fått god kritikk på utstillinger med mange cert. Gode bevegelser.

Det som trekker ned hos Nitro er at han er litt for uselvstendig. Han er veldig knyttet til oss. Han er også litt sær og liker ikke nærkontakt med Mynte eller påtrengende kos fra oss.

Han kan ta litt av i leken og bli litt overgiret. Her må vi passe på og styre han selv. Men han har aldri vist aggresjon bortsett fra dårlig kjemi med noen hanner.

 

Jeg er veldig glad i Nitro og han er den perfekte hunden i mine øyne. Han er en kjempeflott hund som jeg håper at jeg får ha i mange,mange år. Jeg tror ikke jeg kommer til å få en hund som Nitro igjen..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For valpebilder av Nitro - klikk på bildet